Over ons

Waarom heten wij Life Line?
Door onze christelijke verbondenheid met elkaar, willen we ook graag verbonden zijn
met God, daardoor een lijn naar God. Een levenslijn; Life Line.

Life Line is opgericht in december 1999 door een groep mensen die graag samen in een gospelkoor wilden zingen. Na een periode waarin een repertoire werd opgebouwd, hebben we regelmatig onze medewerking verleend aan kerkdiensten.

Met het eerste lustrum in zicht hebben wij op 15 mei 2004 ons eerste concert gehouden in de Gereformeerde Kerk te Coevorden. We kijken er met veel enthousiasme en dankbaarheid op terug.

De Gospel Sing-In in april 2003 te Borger en de Gospel SingSation in oktober 2013 te Assen waren leuke momenten om samen met andere koren te zingen en luisteren naar elkaars optredens.

Het Kerstconcert op 17 dec 2011 in Theater Hofpoort te Coevorden, samen met The Choice, Sax-a-Lot en het kinderkoor was ook een hoogtepunt.

December 2014 bestonden we 15 jaar. Daarvoor wilden we iets speciaals doen.
Onze dirigent Jan Hoving heeft toen met BigBand Coevorden overlegd om een kerstconcert te organiseren. Toen kwam de organisatie van Theater Hofpoort in Coevorden met het idee om samen met Margriet Eshuijs en Maarten Peters een kerstshow te geven. "A Warm and White Christmas". Dit leidde tot twee kerstshows op 20 december 2014 in Theater Hofpoort.
Het was een geweldige ervaring! Een kerstshow vol verrassingen, muziek en entertainment.

Op 14 november 2015 hebben we een reünie gehouden op camping Myry bij de familie Wedzinga. Na een warm welkom hebben we twee liederen ingestudeerd met leden en oud-leden. Na gezellig met elkaar te hebben gegeten hebben 's avonds voor familie en belangstellenden een optreden verzorgd. Onze dirigent werd verrast door een kozakken-koor; de koor-leden hadden zich verkleed als kozakken en hebben hiermee Jan in het zonnetje gezet met een zelf geschreven lied.